Explozie într-un imobil de pe str. Pavel Roșca, din Cluj-Napoca

O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au fost alertate vineri dimineață ca urmare a producerii unei explozii într-un imobil de locuințe, situat pe strada Pavel Roșca, din municipiul Cluj-Napoca.

„Pompierii au găsit la locul evenimentului un bărbat de 85 de ani care suferise arsuri superficiale la nivelul feței și de gradul 2 la nivelul mânii drepte, și o fereastră a unei încăperi situate la parterul imobilului cu trei nivele, distrusă de deflagrație. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor calificat bănatului, iar apoi acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate. A fost consultată și soția acestuia, care se afla și ea în locuință în momentul producerii incidentului, fără a fi necesar transportul la spital” – a anunțat ISU Cluj.

Aceeași sursă precizează că nu au fost necesare măsuri de evacuare pentru celelalte apartamente din imobil. A fost distrusă o sobă de teracotă, „cel mai probabil de la o deflagrație ca urmare a unei acumulări de gaze în interiorul acesteia”.

M. T.

Articole din aceeasi categorie