Evenimente susținute prin Societatea Americană de Oncologie Clinică (ASCO), la Cluj-Napoca

Asociația Medisprof organizează vineri, 24 iunie, la Hotel Golden Tulip din Cluj-Napoca, un workshop dedicat specialiștilor din oncologie, în cadrul căruia, echipe a câte 5 specialiști vor aprofunda mecanisme prin care să crească calitatea actului medical sau a proiectelor medicale oncologice.

Workshop-ul, licențiat de Societatea Americană de Oncologie, „o premieră pentru România”, este conceput pentru a oferi participanților (medici, asistente, manageri) uneltele cu care să își îmbunătățească activitatea atât din punct de vedere al fluxurilor medicale, cât și administrative, mizând pe reducerea timpilor de așteptare, optimizarea fluxurilor și a rezultatelor medicale, pentru creșterea satisfacției pacienților. După finalizarea atelierului, participanții vor putea: să identifice obiective clinice și operaționale ce se doresc îmbunătățite; să formeze o echipă performantă multidisciplinară; să utilizeze instrumente de analiză procedurală și să structureze un proiect de îmbunătățire a calității – precizează organizatorii.

Participarea la worhshop este gratuită.

Seria de întâlniri continuă, în perioada 24-25 iunie, la Hotel Golden Tulip din Cluj-Napoca, cu un al doilea eveniment destinat specialiștilor, Conferința Best of ASCO, un eveniment anual, ajuns la a 8-a ediție, licențiat de Societatea Americană de Oncologie Clinică. Evenimentul oferă participanților ocazia să urmărească speakeri internaționali cu cele mai bune prezentări de la ASCO Annual Meeting din Chicago (eveniment desfășurat cu 3 saptămâni în urmă), chiar la ei acasă. Licența deținută este exclusivă pentru România, iar evenimentul este singular pe segmentul educației medicale continue.

„Începând cu 2021, conferința Best of ASCO a Asociației Medisprof se desfășoară în format hibrid, ce interesați putând participa atât fizic, cât și online. Pentru a facilita accesul la informația medicală de calitate, taxa de participare a fost complet eliminată în 2022, astfel că orice specialist în oncologie poate urmări evenimentul gratuit, fără vreun cost atașat. Interesul față de conferință este considerabil, anul acesta având peste 300 de participanți fizic și online” – precizează organizatorii.

Potrivit acestora, pentru a veni în întâmpinarea celor care nu se pot deplasa pentru conferință și doresc să urmărească conținutul educațional al Asociației, a fost creată aplicația de mobil Cancer Education, prin intermediul căreia specialiștii au acces la conținut educațional de calitate și programe educaționale marca ASCO. Cancer Education este brandul educațional al Asociației Medisprof.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut