Evaluările naționale la finalul claselor a II-a, a IV-a și a VI-a

Evaluările naționale la finalul claselor a II-a, a IV-a și a VI-a în anul școlar 2020-2021 se vor desfășura în perioada 20 aprilie – 20 mai, prevede un ordin al Ministerului Educației, publicat în Monitorul Oficial.

Evaluarea competențelor fundamentale la finalul clasei a II-a va începe cu proba scrisă la Limba română, care va avea loc în 20 aprilie. În aceeași zi, elevii din partea minorităților naționale vor susține proba la Limba maternă. Probă la Limba română – citit va avea loc în 21 aprilie, iar elevii din partea minorităților naționale vor susține în aceeași zi proba la Limba maternă – citit. În 22 aprilie, elevii claselor a II-a vor avea de susținut proba la Matematică. În 23 aprilie, elevii aparținând minorităților naționale vor susține proba de scris – citit la Limba română.

Evaluarea națională la clasa a IV-a va începe în 18 mai cu proba la Limba română, care va fi urmată, în 19 mai, de cea la Matematică. Elevii aparținând minorităților naționale vor susține în 20 mai proba la Limba maternă.

Elevii de clasa a VI-a vor susține în 12 mai proba la Limbă și comunicare și în 13 mai proba la Matematică din cadrul Evaluării naționale.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut