Eugen Neagoe, un car de nervi după remiza cu UTA: ”Avem gazon pentru lupte în noroi! E rușinos, e jenant!”

U Cluj a terminat la egalitate, scor 0-0, cu UTA, duminică, după o adevărată luptă dusă pe noroiul de pe Cluj Arena. Antrenorul ”șepcilor roșii” a tras un semnal de alarmă în privința stării gazonului încă dinaintea meciului. Eugen Neagoe a avut dreptate să se teamă de calitatea meciului, rezultatul final fiind serios influențat de lupta din mocirlă.

”A fost un teren de luptă, cum erau acum ceva timp luptele în noroi, așa s-a întâmplat acum. O rușine de gazon. Dacă am ajuns aproape în 2023 să aruncăm așa gazon tuns, luat din altă parte…

Vrem să intrăm în Schengen. E rușinos, e jenant. Acel băiat deștept mă mai face și mincinos, nu îi e rușine? Noi ne-am antrenat aici de cinci ori. O minciună mai mare n-am auzit, mă mai face și mincinos.

Avem oraș de cinci stele, stadion de cinci stele și gazon de lupte în noroi. El mai și vorbește, vine cu trei poze, ce să-mi arate? Eu sunt la stadion în fiecare zi de la 08:30 și n-am văzut pe nimeni să facă ceva la terenul ăsta. Cred că e ceva unicat. Eu sunt pe terenul de fotbal de 45 de ani, am văzut stadioane, terenuri. Noi ne antrenăm în Babeș, dacă nu știa ‘my friend’, băiatul ăsta.

Dacă s-a mai întâmplat să vii pe gazon și să arunci pe teren să se vadă verde, înseamnă că-s eu nebun…

Întrebați-i pe cei de la Arad ce au văzut. Și ei au probleme, dar măcar la ei nu se aruncă gazon, s-a aruncat gazon la 16 metri să se vadă frumos. Ne mai mirăm de ce nu suntem la Campionatul Mondial, la Campionatul European. Păi dacă facem lupte în noroi…”, a declarat Eugen Neagoe, la finalul meciului cu UTA.

Eugen Neagoe nu s-a declarat mulțumit nici de jocul în sine al jucătorilor săi.

”Nu mi-a plăcut nimic în această seară. Singurii care mi-au plăcut au fost spectatorii, suporterii. Oamenii au fost lângă noi, chiar dacă nu au fost în număr foarte mare. Mă așteptam să fie mai mulți, să ne împingă de la spate, că aveam mare nevoie de victorie”, a mai spus Neagoe.

Sandu Mureșan

Foto: Horvath Tamas – htphotography.ro/

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut