Eugen Neagoe, probleme tot mai mari după ce a plecat de la U Cluj. Șeful Școlii de Antrenori se implică și el în scandal

Situația se complică pentru Eugen Neagoe, cel care a lăsat-o baltă pe U Cluj la finalul anului trecut, pentru a pleca la Universitatea Craiova. Deși antrenorul a fost cu echipa olteană în cantonament și a pregătit-o pentru meciurile din Superligă, tehnicianul nu poate sta pe banca tehnică a acesteia. De altfel, la meciul pierdut de U Craiova la Botoșani, scor 0-1, Neagoe a fost surprins de camerele de televiziune în tribunele stadionului din Moldova, dând indicații prin telefon jucătorilor.

Eugen Neagoe a cerut rezilierea unilaterală a contractului cu U Cluj pentru a semna cu CS Universitatea Craiova, dar încă nu poate fi numit oficial antrenor al echipei lui Mihai Rotaru pentru că înțelegerea cu formația din Cluj nu a fost reziliată, iar cazul se află la Comisia de Disciplină.

Antrenorul ar putea avea probleme în a semna cu formația din Bănie, iar pe firul scandalului pe axa Cluj-Craiova a intrat și Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori.

„Eu nu știu în ce calitate a mers domnul Neagoe să antreneze în Antalya echipa domnului Rotaru. Nimeni nu mi-a reclamat ceva la Școala de Antrenori cu privire la situația dumnealui, dar la noi nu este înregistrat niciun contract al domnului Neagoe cu Craiova.

Și nici nu are cum să fie înregistrat până când Comisia nu dă o decizie. Eu nici nu știu dacă domnul Neagoe a semnat până la această oră cu Craiova. Poate că a semnat sau poate că nu, dar ceea ce vă pot spune sigur este că ceva oficial încă nu este înregistrat la noi.

La prima vedere pare că și Eugen Neagoe o să devină un caz de studiu pentru noi după ce a mers în Antalya cu o altă echipă. Dar mult mai multe vă pot spune după ziua de miercuri, atunci când eu voi lua la cercetat cu exactitate situația domnului Eugen Neagoe.

Și fiți convinși că dacă voi vedea ceva neregulă în cazul dumnealui, atunci sunt obligat să sesizez. Însă trebuie să am toate elementele și toate datele la dispoziție”, a spus Lucian Burchel pentru Prosport.

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut