Eugen Neagoe: ”Nu am de ce să mă împac cu domnul Boc. Nu m-am certat cu el”

Eugen Neagoe, cel care a plecat pe neașteptate de la U Cluj chiar înainte de Crăciun, a fost prezentat oficial la noua sa echipă, Universitatea Craiova. Plecarea lui Neagoe de pe banca tehnică a ”alb-negrilor” a stârnit un adevărat scandal la Cluj, primarul Emil Boc reprosându-i acestuia în termeni duri că a lăsat baltă echipa înainte de reluarea sezonului.

„Am un respect deosebit pentru domnul Boc. N-am de ce să mă împac cu dânsul, pentru că eu nu m-am certat cu el. Acel contract cu Universitatea Cluj s-a încheiat pe 24 decembrie, când eu l-am denunțat”, a declarat, însă, Neagoe la prezentarea sa de la Craiova.

Tehnicianul a dezvăluit că ar fi vrut să-l ia cu el la Craiova și pe Ștefan Vlădoiu, jucătorul Universității împrumutat lui U Cluj până în vară.

„Mi-aș fi dorit să-l iau cu mine, acum. Am și vorbit cu el. Însă nu vine. Dar la vară va face din nou parte din lotul Craiovei”, a punctat noul tehnician al oltenilor.

De asemenea, Eugen Neagoe, a mai declarat că dorește să câștige titlul de campion cu actuala sa echipă.

”E un vis împlinit. Sunt mai oltean decât majoritatea celor care au trecut pe aici în ultimii ani. Nu m-am propus niciodată la Craiova, n-am fost nici la stadion când n-aveam echipă, ca să nu dau naștere la discuții. N-am fost niciodată un tip conflictual.

N-am promis nimic. Nici patronului, nici președintelui. Dar îmi doresc să discutăm la un moment dat despre titlu și să-l și aducem la Craiova. Doi foști atacanți ai Universității au făcut eventul înaintea mea, și eu sunt tot în un fost atacant al Științei. Universitatea e sortită ca al treilea event să vină tot cu un oltean pe bancă”, a mai declarat Neagoe.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut