Eugen Neagoe a răbufnit înaintea meciului cu UTA: ”Cluj Arena are cel mai prost gazon din țară! E rușinos!”

Eugen Neagoe, antrenorul lui U Cluj, a criticat în termeni extremi de duri starea gazonului de pe Cluj Arena, înaintea meciului cu UTA de duminică.

Suntem în fața unui joc important, dar, din păcate, trebuie să începem cu un alt subiect, și mă refer la gazon. Avem un oraș de cinci stele, un stadion de cinci stele, și un gazon de minus 4 stele! Ași văzut și dumneavoastră cum a arătat gazonul și la jocul contra Rapidului. Sincer, cred că e cel mai rău gazon din țară, cel mai prost, sau la concurență cu cel de la Arad. Suntem la două zile după, și nici până în momentul asta, când noi discutăm despre meciul cu UTA, nimeni n-a intrat pe gazon măcar să-l îndrepte puțin. Aici, credeți-mă, din august eu n-am văzut niciodată oameni preocupați să rezolvăm ceva cu gazonul ăsta. Este cel mai prost teren din țară, și este păcat pentru că și adversarii noștri, de fiecare dată când avem meci acasă, ne spun același lucru. Este rușinos un asemenea gazon la un stadion atât de frumos.

Am vorbit și cu jucătorii și i-am capacitat și din această privință. Este o problemă serioasă în special pentru noi, pentru că jucând acasă încerci să construiești, încercăm să marcăm goluri, să ajungem cât mai repede la poarta adversă, dar este destul de greu. Este un efort fantastic pe acest teren să te lupți cu adversarul. Dar, băieții sunt conștienți de importanța jocului, sunt pregătiți, sunt convinși că ne va aștepta o partidă dificilă”, a declarat Eugen Neagoe, la conferința de presă de dinaintea partidei cu UTA.

Înaintea acestui joc, U Cluj se află pe antepenultimul loc în clasamentul Superligii, cu doar 18 puncte, în fața formației din Arad, ocupanta locului 15, direct retrogradabil în Liga a II-a.

Partida se va desfășura duminică, de la ora 14.30, pe Cluj Arena

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut