Erik Lincar are încredere în „lupii tineri” ai Universității Cluj

Jucătorii echipei de fotbal Universitatea Cluj s-au reunit vineri seara alături de reprezentanții Clubului, ai Primăriei Cluj-Napoca, universităților clujene, sponsorilor și a numeroși parteneri și susținători pentru a marca începutul noului sezon fotbalistic. În cadrul evenimentului desfășurat la unul dintre hotelurile centrale din Cluj-Napoca, președintele clubului Constantin Răduță s-a arătat convins că alături actualii jucători se va realiza obiectivul de promovare în Liga 1.

„Vreau să fiți convinși că ne vom strădui din toate puterile să realizăm ceea ce ne-am propus”, a declarat Constantin Răduță.

La rândul său, antrenorul echipei Universitatea Cluj, Erik Lincar a spus că are încredere în băieții săi.

„Sunt onorat să antrenez acest club de tradiție. Le mulțumesc tuturor domnilor care sunt în această sală. Avem mare nevoie de susținere. Eu cred în acest lot pe care l-am format. Îi mulțumesc președintelui și tuturor oamenilor care sunt în organigrama clubului și care mi-au dat încredere totală să aduc acești jucători.

Responsabilitatea rezultatelor este a mea și pentru aceasta am încercat, și cred că am făcut bine, să aduc jucători tineri. Sper ca acești lupi tineri să facă performanță, să muște din adversari și să obțină o performanță pe care Clujul și-o dorește de trei, patru ani. Sper ca această echipă să vă satisfacă ochiul de microbist”, a precizat antrenorul Universității Cluj.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut