Erik Lincar, antrenor ”U” Cluj: Iarăși stăm la mâna altora

Dezamăgit, ca noi toți, de rezultatul meciului România – Islanda, Eric Lincar, antrenorul celor de la ”U” Cluj, fost jucător de națională, s-a mărginit să spună, în cadrul unui interviu acordat pentru Făclia Cluj, după meciul cu Islanda și înaintea celui cu Liechtenstein, că nu își dă seama care sunt motivele pentru care jucătorii din naționala României nu au o atitudine de învingători.

”Până la urmă a fost un joc cu o presiune foarte mare, decisiv prin prisma faptului că trebuia să câștigăm, așa din nou România trebuie să aștepte jocul rezultatelor, trebuie să facă Islanda măcar un egal cu Macedonia, ca să avem o șansă la baraj. Trebuia, cu siguranță, să câștigăm noi, prin joc, situația barajului, dar, din păcate n-am avut – știu și eu eu? – destulă inspirație, că despre motivavție nu poate fi vorba, cu siguranță antrenorul le-a explicat că putem ajunge la un baraj după foarte mult timp.

Tot vorbim espre mentalitate, dar până la urmă nu se întâmplă nimic. Până la urmă, cred eu că trebuie să vină și mommentul în care să putem spune că am avut o mentalitate bună, o mentalitate de învingători. Nu știu care sunt motivele pentru care nu reușim să trcem de un anumit prag.”, a spus Erik Lincar.

Întrebat care compartiment i s-a părut deficitar la echipa națională, antrenorului echipei ”U” Cluj a punctat: ”În mommentul în care nu marchezi, compartimentul deficitar este atacul. Sigur, în multe momente mingile în atac sunt furnizate de mijlocași, uneori chiar de fundași. Dar, mie nu-mi place să fac analize despre activitatea altor antrenori, prefer să-mi văd de problemele mele la echipa pe care o antrenez.”

Întregul interviu poate fi citit în ediția de luni, 15 noiembrie, a cotidianului Făclia Cluj.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut