Emil Boc, în tribune în Ștefan cel Mare

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc se află în tribunele stadionului din Ștefan cel Mare unde se desfășoară returul barajului dintre Dinamo și Universitatea Cluj pentru promovarea în Liga 1, respectiv rămânerea în primul eșalon al fotbalului românesc. Edilul privește partida din zona în care se află și președintele Universității Cluj, Radu Constantea.

Emil Boc a venit de la Köln direct la București pentru a fi alături de jucătorii Universității Cluj. El s-a aflat în aceste zile în orașul înfrățit cu municipiul Cluj-Napoca pentru a participa la o serie de evenimente menite să îmbunătățească relațiile de colaborare dintre cele două orașe în domeniul economic, dar și cultural, artistic și universitar.

Ambele orașe fac parte din inițiativa Global StartupCity, iar discuțiile au vizat proiectele Horizon și alte viitoare proiecte comune în materie de inovare. 

Înainte de startul returului barajului dintre Dinamo și U Cluj, Emil Boc a declarat unui site cu informații din zona sportului că studenții au posibilitatea să realizeze, în sfârșit, obiectivul de a reveni în Liga 1, chiar dacă acest lucru se va petrece în dauna bucureștenilor.

În primul rând, vreau să arăt respect pentru clubul Dinamo, pentru suporterii acestei echipe, pentru infernul pe care ni l-au pregătit. Sperăm ca echipa noastră să câștige, dar avem un mesaj de fair-play și cel mai bun să câștige. Binențeles, dacă va fi „U” Cluj, atunci cu atât mai bine. Știu că avem un avantaj de 2-0, dar acesta poate fi înșelător. Totul depinde de primele 20 de minute, în opinia mea. Dacă Dinamo nu marchează, atunci presiunea va fi mare pe ei, iar șansele noastre cresc. Dacă vor da gol, atunci ne va fi mult mai greu, a declarat primarul Emil Boc .

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut