Elvețienii, încrezători în calificare

Antrenorul echipei elveţiene Young Boys Berna, David Wagner, a declarat după meciul cu CFR Cluj, că rezultatul de 1-1 lasă calificarea la mâna formaţiei sale pentru că va disputa returul pe teren propriu.


„Cea mai mare problemă a noastră a fost că am luat gol atât de repede, şi cred că a fost ofsaid acolo. Cred ca am meritat acest rezultat. Am avut multe ocazii, suntem bucuroşi că vom juca returul acasă, pe stadionul nostru. Este un rezultat care lasă totul la mâna noastră. Nu cred ca există o favorită, acum suntem la pauză. Totul este la mâna noastră, pe terenul nostru, în faţa suporterilor noştri. Voiam să ne calificăm mai departe înaintea acestui meci şi acesta este un rezultat bun pentru aşa ceva”, a declarat Wagner.
Tehnicianul formaţiei elveţiene s-a arătat surprins de formula de echipă aleasă de Marius Şumudică, cu 3 fundaşi centrali: „Nu m-am aşteptat la sistemul cu 3 fundaşi de la CFR, am fost surprinşi, dar la încălzire mi-am dat seama că e posibil să fie 3 fundaşi centrali. S-a schimbat un pic jocul faţă de ceea ce ne aşteptam, am avut nevoie de vreo 25 de minute ca să ne adaptăm”.
CFR a scăpat printre degete victoria în faţa campioanei Elveţiei, fiind egalată în min. 90+3 de Vincent Sierro, după ce Cristian Manea deschisese scorul în minutul 4, ambele goluri fiind înscrise după lovituri libere, ultima după un faut făcut chiar de Crisitian Manea.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut