Elev gherlean cu rezultate remarcabile la admiterea în învățământul superior

Învățământul gherlean în fiecare vară are reprezentanți de excepție la examenele de admitere în facultăți. Mai sunt și elevi din orașul de pe Someș care obțin rezultate foarte bune!

În acest an, surpriză foarte plăcută a produs Gheorghe Raus, un tânăr din Gherla, după ce a fost admis recent la două facultăți din Cluj. Tânărul de 18 ani, absolvent al Liceului Tehnologic din Gherla, este beneficiar al Unităților de Tip Familial din localitate.  El a dovedit, cu toate greutățile pe care viața i le-a adus de la o vârstă fragedă (datorită acestor probleme sociale a ajuns să fie locatar la UTF Gherla) că poate fi învingător, că nu are opreliști, că poate mult. Este un tânăr talentat și ambițios, pasionat de lectură și muzică, cuminte, respectuos și implicat în toate activitățile din centru.

Ghiță, așa cum îi spun apropiații, a fost un elev extrem de silitor, perseverent și dornic de cunoaștere pe parcursul celor 12 ani de școală. După ce a depus maximă străduință și a obținut rezultate deosebite la Bacalaureat, a fost admis la două facultăți importante din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) respectiv Facultatea de Sociologie și Asistență Socială. Reușita este cu atât mai mare cu cât a fost admis pe locurile fără taxă.

Felicitări, Ghiță! Ai demonstrat că numai învățând și muncind poți reuși în viață. Cadrele didactice și foștii colegi de clasă de la Liceul Tehnologic Gherla sunt foarte mândri de el, le-a făcut o mare bucurie! De azi este student la UBB Cluj. Cu toții îi urează mult succes și în cursul studiilor  universitare.

Iată că, la Gherla, nu numai cele trei licee teoretice „produc” elevi deosebiți, ci și Liceul Tehnologic, unde teoria se îmbină în mod armonios cu practica.

SZ.Cs.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut