Elev din Livada, campion național la lupte pe plajă

Elevii de la CS „Viitorul” Cluj Napoca au participat, la sfârşitul săptămânii trecute,  în staţiunea Mamaia, la finalele naţionalelor de lupte libere pe nisip la juniori I, II şi seniori.

La competiţia de pe malul Mării Negre au fost prezenţi cei mai buni sportivi la aceste categorii de vârstă. Dintre clujeni, cea mai bună comportare a avut-o şi acum talentatul luptător aparţinând secţiei de performanţă Gherla, Florin Dreve, din Livada, care s-a clasat pe locul I la categoria 100 kilograme, devenind campion naţional, pe nisip, după ce acum doi ani a câştigat titlul şi în sală, la cadeţi. În prezent el este elev  în clasa a XI-a la Liceul Sportiv din Cluj-Napoca.

Clujenii s-au mai întors acasă de la Mamaia cu un loc II obţinut de Alex Aştilean la +60 kg şi cu un loc III  obținut de Daria Telecan, la +60 kg. De asemenea, reprezentanţii CS „Viitorul” au  mai bifat două locuri VIII prin Monica Gal (+50  kg) şi Paula Hognogi  (+60  kg). Pe echipe, băieţii s-au clasat pe locul III.

Luptătorii remarcaţi la întrecerile de la Mamaia sunt pregătiţi de antrenorii Aurel  Şuteu, Vasile Popuţa şi gherleanul Valentin Sătmărean, ultimul fiind cel care l-a descoperit pe campionul Florin Dreve pe când era elev al Şcolii Gimnaziale din  localitatea Livada (comuna Iclod).

SZ.Cs.

Articole din aceeasi categorie