Elementum, festivalul pentru familii, revine cu o mini ediție

Elementum Fest – festivalul pentru familii revine la Cluj, sâmbătă, 28 și duminică, 29 august, cu o mini-ediție.

În aceste zile, între orele 11:00 și 23:00, la Lake View – Beach, Burgers & Bar (lac Someșul Cald), cei mari și cei mici se vor bucura, din nou, de natură și de timpul petrecut împreună.

„Lacul va fi locul de întâlnire al celor pasionați de plimbări cu barca, de caiace, stand-up paddle board (SUP), waterbikes, jetboards și, bineînțeles, al celor cărora le era dor de Aquaglide, parcul nautic gonflabil. Cei care preferă să fie «cu picioarele pe pământ», au la fel de multe motive de bucurie și la mal: vor admira sau chiar vor putea lua parte la surprizele pregătite de invitații speciali – actori (spectacole de teatru), acrobați și magicieni, entertaineri cu ateliere de baloane, de creație și senzoriale. Iar seara am pregătit o proiecție de film, de vizionat cu mic, cu mare” – anunță organizatorii.

Potrivit acestora, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, numărul maxim de persoane care pot participa simultan la activități este 300/zi. Intrarea se face pe baza dovezii de vaccinare sau testare la locație.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut