Ecograf performant pentru Spitalul din Câmpia Turzii

Spitalul Municipal din Câmpia Turzii beneficiază de un ecograf de înaltă tehnologie, în valoare de 150.000 de lei, achiziţionat de Consiliul Judeţean (CJ) Cluj, din fonduri proprii.

„Consiliul Judeţean Cluj a achiziţionat un nou echipament medical de înaltă tehnologie pentru Spitalul Municipal ‚Dr. Cornel Igna’ din Câmpia Turzii. Este vorba despre un ecograf cu trei sonde – convexă, abdominală; liniară, pentru examinări de sân, tiroidă, vasculare, etc. şi intracavitară/endovaginală”, se arată într-un comunicat transmis, vineri, de CJ Cluj.

Potrivit sursei citate, valoarea ecografului este de 150.000 de lei, finanţarea a fost asigurată integral din bugetul propriu al forului administrativ judeţean, iar noul echipament a fost deja livrat, instalat şi pus în funcţiune în Compartimentul Obstetrică-Ginecologie al unităţii sanitare.

„Calitatea actului medical, serviciile oferite pacienţilor şi sănătatea clujenilor ne preocupă în mod constant. Am considerat că o astfel de investiţie este mai mult decât bine-venită, având în vedere faptul că noul echipament facilitează depistarea şi prevenirea diferitelor afecţiuni, ecografia fiind o metodă de investigare rapidă şi non-invazivă”, a declarat preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut