Echipamente digitale pentru 28 de elevi clujeni, beneficiari ai proiectul 3Pillar Digitalize Education

Un număr de 28 de elevi clujeni din clasele a IX-a, beneficiari ai proiectului „3Pillar Digitalize Education”, au intrat în posesia echipamentelor digitale sponsorizate de compania 3 Pillar Global. Echipamentele le-au fost predate în cadrul unui eveniment care a avut loc la sediul Inspectoratului Școlar Județean Cluj, în prezența inspectorului școlar general Marinela Marc, a inspectorului școlar Andreea Suciu, coordonator al proiectului, a reprezentanților companiei – Larisa Sima, manager financiar și Radu Rahovan, facility manager.

Elevii beneficiari – care s-au remarcat prin rezultate și performanțe școlare deosebite, dar care nu au o situație financiară care să le permită un dispozitiv personal, în scopul participării la activitățile de învățare online – provin de la: Liceul Teoretic „Pavel Dan” – Câmpia Turzii; Colegiul Național „Mihai Viteazul”, Liceul Teoretic „Liviu Rebreanu”, Liceul Teoretic „Josika Miklos” – Turda; Colegiul Național „Andrei Mureșanu” – Dej; Liceul Teoretic „Petru Maior”, Liceul Teoretic „Ana Ipătescu”, Liceul Teoretic „Kemény Zsigmond” – Gherla; Liceul Teoretic „Octavian Goga”, Huedin.

„Contextul pandemiei globale a atras după sine o mulțime de provocări în comunitatea noastră. Suntem încântați să putem sprijini sistemul românesc de educație, facilitând accesul la școală de la distanță pentru cei defavorizați” – a declarat Larisa Sima, manager financiar 3Pillar Global România.

„Demersul companiei 3Pillar Global România este complementar celorlalte inițiative ale Inspectoratului Școlar Județean Cluj și contribuie la asigurarea condițiilor privind egalitatea de șanse și dreptul beneficiarilor direcți la educația de calitate. Este o inițiativă lăudabilă a companiei de a întoarce o parte din profit către comunitățile locale, unde își desfășoară activitatea, inițiativă care ar trebui urmată și de alte companii, pentru că viața a demonstrat că investiția în educație este cea mai profitabilă pe termen lung, iar rezultatele se vor vedea în creșterea nivelului de pregătire a comunităților în viitor”, a declarat, la rândul său, Marinela Marc, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Cluj.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut