Echipa feminină Atletic Olimpia Gherla a început pregătirile pentru noul sezon

Mai devreme decât în ceilalţi ani, luni 9 ianuarie s-au reîntâlnit după binemeritata vacanţă de iarnă şi jucătoarele echipei de liga a II-a, Atletic Olimpia Gherla. După un sezon de toamnă reuşit, fetele antrenate de Iulia Mera şi Alexandra Iuşan (ambele foste componente ale campioanei României, U Olimpia Cluj-Napoca) s-au reunit la stadionul din parc, unde le-a fost comunicat planul de pregătire din perioada următoare.

Astfel, în următoarele două săptămâni sportivele vor efectua antrenamente bazate pe consolidarea condiţiei fizice, alergări pe aleile parcului şi în jurul stadionului. După această perioadă, accentul se va pune pe jocul cu mingea, o problemă constituind-o calitatea gazonului pe terenul central, suprafaţa de joc suferind din cauza ploilor căzute în această perioadă. În planul tehnicienilor grupării gherlene se află și susţinerea a două meciuri de verificare cu colega de întrecere din seria a 2-a, Universitatea Olimpia Cluj-Napoca 2, aflată în clasamentul turului chiar în faţa formaţiei Atletic Olimpia. Se mai discută şi de o a treia întâlnire amicală din luna februarie, adversarul nefiind stabilit încă.

Deocamdată, în lotul echipei nu sunt mari modificări, doar portarul Vanessa Boloş a plecat acasă la Baia Mare, în rest toate jucătoarele care au evoluat în toamnă au rămas la Gherla.

Atletic Olimpia a încheiat turul campionatului ligii a 2-a pe locul 3, cu 20 de puncte. Pe prima poziţia se află Gloria Bistriţa 2018, care a acumulat 27 de puncte. În prima etapă a returului, gherlencele vor întâlni, pe teren propriu, echipa clujeană CFR 1907. În tur, pe terenul din comuna Sâncraiu, cele două formații au terminat la egalitate, scor 2-2.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut