Echipa de robotică Abso Tech din Gherla, din nou în frunte

Membrii echipei de robotică Abso Tech din cadrul Liceului Teoretic „Petru Maior” din municipiul Gherla sunt deosebit de activi și la începutul acestei toamne.

Zilele trecute, talentații elevi gherleni au participat la tabăra Open Robotics Intelligent Grid 2022, organizată de echipa Team CSH și Universitatea de Vest Timișoara. Au acceptat provocarea 15 echipe de robotică din toată țara, care au demonstrat capacitățile necesare pentru a construi un robot funcțional într-o perioadă scurtă de timp.

Prin multă muncă, concentrare și perseverență, reprezentanții liceului de pe Someș au reușit să construiască un robot de la zero, în două zile, participând în cea de a treia zi la demo-ul de la Iulius Town, unde au obținut locul 1 – Winning Award, o nouă performanță după succesul remarcabil obținut în vacanța de vară în SUA.

Membrii echipei de robotică „Abso Tech” doresc și pe această cale să-i mulțumească echipei „Team CSH” de la Colegiul Pedagogic ,,Carmen Sylva” Timișoara pentru oportunitatea de a participa la acest eveniment, dar totodată și pentru ospitalitate, totul fiind la înălțime.

A fost o provocare îndeplinită cu succes de tinerii gherleni, care și în noul an de învățământ continuă activitatea în acest domeniu, care i-a adus atâtea satisfacții și bucurii.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut