Echipa de junioare de la CSM Cluj și-a păstrat titlul de campioană națională la Gimnastică ritmică!

O nouă performanță remarcabilă a gimnastelor de la CSM Cluj. La recentul Campionat Național pentru junioare II și III, desfășurat la Brașov, în perioada 13-16 iunie, echipa de Junioare III a secției de Gimnastică Ritmică din cadrul clubului clujean a luat medalia de aur pe echipe, păstrându-și astfel titlul de campioană a României cucerit anul trecut.

Maia Metea, Izabela Petean, Ana Bonda-Florian și Isabela Vasiluț sunt gimnastele care au reușit această performanță extraordinară.

De asemenea, Izabela Petean a terminat concursul cu cel mai mare punctaj la categoria de vârstă Junioare III (10 ani), iar Maia Metea a devenit campioană națională la categoria Junioare III (11 ani), obținând 4 medalii de aur la Individual Compus, Coardă, Cerc și Minge și o medalie de argint la Panglică.

La Junioare II (12 ani), Dalia Voivod a obținut locul 11, iar Irina David locul 9 la individual compus.

”Felicitări fetelor noastre și tuturor cluburilor participante la acest Campionat Național! Mulțumim conducerii Clubului Sportiv Municipal pentru susținerea acordată!”, este mesajul adresat de antrenorii gimnastelor, Adriana Gîrbă și Corina Lupu.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut