După Chipciu, CFR a mai trimis un jucător la U Cluj!

După transferul de anul trecut al lui Alexandru Chipciu, Universitatea Cluj a mai luat un jucător de la campioana României CFR Cluj. Potrivit GSP, CFR Cluj l-a cedat ”șepcilor roșii” pe Ze Gomes, un atacant portughez în vârstă de 23 de ani, originar din Guinea-Bissau.

Jucătorul a ajuns deja în cantonamentul din Antalya al Universității, iar marți a asistat la amicalul noii sale echipe cu formația maghiară Debrecen.

Ze Gomes a fost crescut de Benfica și a fost selecționat în toate naționalele de juniori ale Portugaliei, de la categoria U15 la U20. Jucătorul, care a mai trecut pe la Lechia Gdansk, Polonia, și la Cherno More, în Bulgaria, a fost transferat de CFR Cluj anul trecut de la Seregno, Italia. Gomes a fost folosit cu precădere la echipa a doua a echipei din Gruia, dar a bifat și două prezențe sub comanda lui Dan Petrescu în Cupa României, când a fost folosit în partidele cu U Cluj și Dumbrăvița.

U Cluj caută în continuare atacanți, iar în stagiul de pregătire din Turcia a sosit în probe un jucător israelian, Abdallah Khlaikhal, fost internațional de tineret, ultima dată legitimat la SC Kfar Qasem, în liga a doua. Jucătorul a fost folosit de Ioan Ovidiu Sabău în a doua repriză a meciului cu Debrecen, câștigat de Universitatea cu 4-0.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut