Duminică, la Cluj-Napoca: Hiperparada animalelor

Peste 100 de câini din cele mai diverse rase promit să îi încânte cu talentele lor pe toți cei care vor merge duminică, 12 mai, în parcarea hipermarketului Cora Cluj.

Publicul va putea urmări câinii de serviciu ai Jandarmeriei și Poliției simulând acțiuni de intervenție, câini de salvare în acțiuni de căutare, demonstrații de disciplină, pază și apărare, discdogging, agility, o extraordinară paradă a raselor, activități speciale pentru copii și, nu în ultimul rând, o inedită paradă a câinilor fără stăpân.

În plus, spectatorii vor avea ocazia să îi cunoască pe protagoniștii demonstrațiilor la standurile amenajate în cadrul evenimentului și vor avea ocazia să le pună, direct, întrebări angajaților insituțiilor participante: Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, Centrului Chinologic „Dr. Aurel Greblea” din Sibiu, dar și voluntarilor Asociației pentru Câini de Salvare Transilvania, ai Serviciului de Ajutor Maltez, ai Asociației „Oameni și Câini” sau ai Asociației „Arca lui Noe”.

Conform celor anunțate de organizatori, Bruno Icobeț, câștigător al show-ului „Românii au talent”, îi va încânta cu demonstrații extraordinare de discdogging, sport pe care dorește să îl promoveze alături de cățeii săi.

Reprezentanții școlilor de dresaj clujene „Dogmaster”, Asociația „Oameni și Câini” și „PetJoy” din Cluj vor face demonstrații de disciplină, pază, apărare, agility, vor invita copiii la activități special pregătite pentru ei și vor da sfaturi și informații despre dresajul canin și programele de dresaj pe care le desfășoară.

Asociația Chinologică „Napoca” a Județului Cluj va fi reprezentată de peste douăzeci de crescători, care vor încânta vizitatorii cu parade ale raselor. Asociația „Arca lui Noe” va prezenta o inedită paradă a câinilor fără stăpân și va sta la dispoziția vizitatorilor cu informații despre posibilitatea protejării animalelor și procedurile de adopție a căinilor fără stăpân.

Evenimentul va avea loc de la ora 11:00, până la ora 16:30, în parcarea hipermarketului Cora Cluj.

Intrarea este liberă.

M. T.

Articole din aceeasi categorie