DRDP Cluj dă asigurări că va înlocui bornele kilometrice degradate

În urma celor sesizate de Făclia de Cluj, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Cluj a anunţat că va interveni pentru remedierea bornelor kilometrice degradate de pe drumurile naţionale din judeţ.
Directorul DRDP Cluj, Eugen Cecan susţine că toate bornele kilometrice degradate vor fi înlocuite cu altele noi. El a precizat că pe drumurile naţionale din judeţul Cluj s-a semnalat zeci de cazuri de borne kilometrice cu înscrisuri degradate, precizând că majoritatea acestora au fost vandalizate de cetăţeni. ‚’Avem un stoc de borne kilometrice şi vom încerca să le înlocuim pe cele degradate cât de curând’’, a precizat Cecan. Directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Cluj spune că pe viitor se ia în calcul înlocuirea bornelor din plastic cu borne din metal sau un alt material mai rezistent. Făclia de Cluj a semnalat că pe mai multe drumuri din județul Cluj, în locul vechilor borne kilometrice din beton au apărut borne din plastic, amplasate pe un postament de beton, cu un cilindru metalic.
Unul dintre sectoarele de drum pe care pot fi văzute astfel de indicatoare kilometrice este DN 16 Apahida-Mociu-Reghin, aflat în administrarea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Cluj. Aici, majoritatea acestor borne s-au degradat deoarece producătorul a lipit deficitar foliile reflectorizante care arată kilometri și denumirea localităților.
C.P.

Articole din aceeasi categorie

One Response to DRDP Cluj dă asigurări că va înlocui bornele kilometrice degradate

  1. Sandu

    Vai de mine ! „Au fost lipite deficitar”, mai pe romaneste, au fost si inca mai sunt de proasta calitate, datorita spagilor dintre cei care le fac si cei care le platesc.