Două accidente la Cluj-Napoca

Două persoane au ajuns la spital în urma a două accidente care s-au petrecut luni, pe strada Câmpul Pâinii, din municipiul Cluj-Napoca, respectiv pe strada Daniil Bărceanu.

Conform IPJ Cluj, din primele verificări rezultă faptul că un conducător auto care circula din direcția P-ței 1 Mai, ar fi surprins și accidentat un bărbat în vârstă de 70 de ani, care se afla în zona trecerii pentru pietoni.

În urma evenimentului a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la spital. Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto a avut rezultat negativ.

De asemenea, în jurul orei 14.05, polițiștii Biroului Rutier Cluj au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Daniil Bărceanu, din municipiul Cluj-Napoca.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în timpul efectuării unei manevre de mers înapoi, un conducător auto în vârstă de 36 de ani, din municipiul Cluj-Napoca a accidentat o femeie în vârstă de 51 de ani, din același municipiu, care s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii, fiind ulterior transportată la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut