Donații și sponsorizări în urma apelului la solidaritate lansat de conducerea SCJU Cluj

Vineri, 20 martie, în contul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj,  RO24TREZ21620F370100XXXX, deschis la Trezoreria Cluj-Napoca, s-au strâns aproape 85.000 lei din donații și sponsorizări făcute de 12 firme și 187 persoane fizice, în urma apelului public la solidaritate lansat de conducerea acestuia.

„Pe lângă sponsorizările în lei, numeroase companii și asociații ni s-au alăturat, donând echipamente medicale, echipamente de protecție pentru personalul medical și alte consumabile” – a anunțat, luni, SCJU Cluj, într-o postare pe Facebook, adăugând că, în pofida distanțării sociale care a devenit un imperatic al vremurilor pe care le trăim, „începem să fim mai uniți ca oricând și să gândim ca o comunitate”.

„Mulțumim fiecăruia dintre voi pentru încrederea pe care ne-o acordați și gândurile bune care însoțesc mobilizarea voastră” – a transmis conducerea SCJU Cluj.

În 19 martie, SCJU Cluj a lansat un apel prin care solicita sprijin – donații în lei și în produse ((echipamente de protecție pentru personalul medical, materiale sanitare sau materiale de curățenie), pentru a putea face față situației generate de răspândirea epidemiei COVID-19.

„Compasiunea și curajul se câștigă, am învățat cu toții în aceste zile, prin solidaritate manifestată în vremuri dificile. Până acum, nu ne-am mai confruntat cu o astfel de situație, dar ne-am bucurat să vedem că nu suntem singuri în eforturile noastre” – era mesajul transmis de SCJU Cluj.

Apelul la solidaritate rămâne valabil, astfel că toți aceia care au posibilitatea sunt rugați să sprijine, în continuare, SCJU Cluj, în eforturile de limitare a răspândirii COVID-19.

M. TRIPON

Articole din aceeasi categorie