Exclusiv | Doi clujeni, numiți secretari de stat la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene

Doi clujeni au fost numiți în funcții de secretar de stat la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene. Decizia a fost luată de prim-ministru al României și a fost deja publicată în monitorul oficial de marți, 19 iulie.

Coordonatorul fondurilor europene de la Primăria Cluj-Napoca și directorul de programe de la Zona Metropolitană Cluj au fost numiți secretari de stat.
Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Ovidiu Vasile Cîmpean se numește în funcția de secretar de stat la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene”, se arată în decizia 413 a primului ministru publicată în Monitorul Oficial.

Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Adrian Răulea se numește în funcția de secretar de stat la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene”, se arată în decizia 414 a primului ministru publicată în Monitorul Oficial.

Ovidiu Cîmpean lucrează de mai bine de 15 ani în Primăria Cluj-Napoca iar în prezent deține funcția de director al Direcției Generale Comunicare, dezvoltare locală și management proiecte.

Direcția condusă de Cîmpean are în subordine 4 compartimente: Serviciul Evenimente publice, Serviciul Centrul de informare pentru cetățeni, Serviciul Strategii de marketing, Serviciul Administrare Baza sportivă Gheorgheni.

Ovidiu Cîmpean este considerat ca fiind unul dintre cei mai buni specialiști ai Clujului în proiecte cu fonduri europene.

Adrian Răulea

Adrian Răulea lucrează la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Cluj, unde este responsabil de crearea unui cadru de guvernanță pentru zona metropolitană Cluj și de identificarea oportunităților de finanțare pentru proiectele relevante de dezvoltare.

Adrian Răulea are experiență vastă în finanțe europene. A început să lucreze în domeniu din 2007, iar din 2010 în sectorul public. Numele lui se leagă de proiectul prin care au fost introduse primele autobuze electrice în transportul public din România, modernizarea Spitalului Municipal „Clujana”, a coordonat programele de desegregare din Pata-Rât sau cel de creare a primei păduri-parc din Cluj și una din primele din România. A fost consultant extern pentru Banca Mondială și subcontractor pentru BERD.

El a mai deținut funcția de șef Serviciu Strategie și dezvoltare locală, management de proiect din cadrul Primăriei Cluj-Napoca.

C. PURIȘ

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut