Din nou număr mare de cazuri COVID-19 în județul Cluj

Peste 600 de noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate în județul Cluj în ultimele 24 de ore, a anunțat Prefectura Cluj. Potrivit datelor oficiale, marți au fost anunțate 606 de noi cazuri cu coronavirus, până în acest moment, la nivelul județului fiind înregistrate 16.454 persoane infectate cu noul virus. Rata de infectare este în județul Cluj de 7,42 la mia de locuitori, ceea ce face ca județul să se situeze pe locul doi în țară din acest punct de vedere, după Sibiu, unde rata de infectare este de 9 la mia de locuitori.

Premierul Ludovic Orban a anunțat, marți, că datele de la Cluj şi Timişoara arată că în aceste zone este „un platou şi nu a existat o creştere semnificativă” a cazurilor, fiind posibil ca măsurile luate pe plan local şi naţional să dea rezultate, fără să fie nevoie de carantină.

Recomandat pentru dvs.

1 comentariu

  1. S-a gandit cineva ca cei care fac protocoale si obstructioneaza obtinerea de acte pentru un deces din cauza unui infarct,cu mentiunea pe hartii ca este suspect de covidcata durere si frustare pot genera ? Sotul meu a fost luat de salvare,dus la UPU,fara temperatura,fara tuse,doar ca avea insuficienta respiratorie (probabil un semnal important in cazurile de covid ) si decedat in decursul a nici 2 ore,iar eu dupa 4 zile sa nu pot obtine O HARTIE CA SA POT INREGISTRA DECESUL SI SA FAC CELE DE CUVIINTA PENTRU SUFLETUL LUI ??? Este ingrozitor.

Comentariile sunt blocate.

Sari la conținut