Din 1 iunie, CFR repune în circulație trenuri suspendate

CFR Călători continuă repunerea în circulație a trenurilor a căror circulație a fost temporar suspendată începând cu lunile martie și aprilie.

Primele trenuri au fost repuse în circulație, gradual, odată cu ieșirea din starea de urgență și continuă din 1 iunie. Excepție fac trenurile care nu au funcție în această perioadă, cum sunt trenurile de navetă pentru elevi.
Din 3 iunie, CFR Călători va permite familiilor, persoanelor care locuiesc / lucrează împreună să ocupe locuri alăturate. Persoanele care nu fac parte din aceste categorii, vor cumpăra locuri distanțate. Tot din 3 iunie, cumpărarea cu anticipație a biletelor înainte de plecare, crește de la 10 la 20 de zile. Biletele pot fi achiziționate cu anticipație astfel: * online de pe www.cfrcalatori.ro * de la automatele de vânzare bilete din gări * de la casele de bilete din gări și distribuitori autorizați (agenții de turism). CFR recomandă cumpărarea online a biletelor, iar la ghișeu este indicată efectuarea plății cu card bancar sau telefon, în punctele de vânzare unde este posibil acest lucru.
Purtarea măştii de protecție la bordul trenurilor CFR Călatori, astfel încât să acopere gura și nasul, este obligatorie pe toată durata deplasării, iar călătorii trebuie să repecte regulile de comportament și igienă impuse de Ministerul Sănătății.
Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la: * 0219521 – Info CFR (trafic intern) * numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe site+ul www.cfrcalatori.ro la secțiunea Intrormaţii telefonice (https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/) * în aplicația Trenul Meu (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries sau pe http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren) * pe site-ul www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern * la personalul din staţii.

 

 

Articole din aceeasi categorie