DHL ”instalează” un avion cargo pe Aeroportul Internațional Cluj

Cea mai importantă investiție de anul acesta a companiei de ccurierat DHL este debutul operațiunilor de transport cu o nouă aeronavă Boeing 737, cu o capacitate de transport de 20 de tone, care deservește, prin terminalul operational situat în incinta Aeroportului Internațional ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca, această zonă a țării.

Valoarea investițiilor pentru perioada 2020 – 2021 este de aproximativ 1,5 milioane euro. Din terminalul operațional de la Cluj-Napoca sunt deserviți partenerii DHL din județele Alba, Bistrița – Năsăud, Cluj, Harghita, Sălaj, Maramureș, Mureș, Satu-Mare și Sibiu. Conform DHL, noua aeronavă asigură triplarea capacității de transport, un proces mai sigur de încărcare și descărcare a coletelor, capacitatea de a transporta pe cale aeriană colete grele, de peste 200 de kg, cu un timp de tranzit mai mic.

Compania susține că, până la finalul anului, va extinde și moderniza sediile operaționale din Constanța, Bacău și Suceava. Pentru următorii cincci ani, compania și-a planificat modernizarea tuturor sediilor operaționale și a centrelor de expedieri, printr-un plan amplu de investiții.

Compania de curierat DHL are o experienţă de 30 de ani pe piaţa din România, peste 500 de angajaţi, operează cu trei aeronave în București, Cluj-Napoca și Timișoara, deţine o flotă de peste 200 de maşini şi oferă acoperire la nivel naţional prin cele 48 de locaţii situate în oraşe importante de pe întreg teritoriul ţării.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut