Dezbatere publică: Proiectele planurilor-cadru pentru învățământul liceal și profesional

Asociația “Ține de Noi”, împreună cu Fundația Hanns Seidel – România și Asociația AD REM, organizează vineri, 29 ianuarie, o dezbatere publică având ca temă „Proiectele planurilor-cadru pentru învățământul liceal și profesional”.

Evenimentul, care se va desfășura între orele 17:00 – 19:00, online, prin intermediul aplicației Zoom,  va avea două părți: dezbatere și sesiune de întrebări și răspunsuri. Intenția organizatorilor este ca această consultare să ofere „un cadru de evaluare a principiilor și criteriilor fundamentale care stau la baza proiectării noului curriculum național”. Totodată, își propun să încurajeze și să consolideze dialogul dintre principalii actori interesați de sistemul educațional și să faciliteze promovarea modelelor de bune practici.

Sunt invitați să participe „toți actorii din sistemul educațional care au expertiză sau preocupare precisă în zona resurselor educaționale deschise”, pentru a reprezenta, din diferite perspective, sistemul de învățământ: profesori, elevi, părinți, specialiști în educație din societatea civilă sau instituții publice. Participarea este gratuită.

Detalii și înscrieri, pe site-ul Asociației „Ține de Noi”.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut