Deputatul Radu Moisin: „PNRR, un nou subiect de atac pentru opoziție”

Discuțiile despre Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) au revenit în actualitate după de europarlamentarul Corina Crețu a cerut dezbaterea în regim de urgență a acestuia, în Parlamentul României. Ea preciza, zilele trecute, că nu au fost consultați de Guvern beneficiarii direcți, administrațiile locale și reprezentanții companiilor românești. Europarlamentarul spunea, totodată, că fiecare țară a procedat în acest mod.

Deputatul liberal clujean, Radu Moisin, atrage, însă atenția că sinteza PNRR a fost prezentată și dezbatută în Comisia de Afaceri Europene a Camerei Deputaților. Din păcate, subliniază parlamentarul, subiectul PNRR a devenit unul de atac pentru opoziție.

Sinteza PNRR a fost prezentată și dezbatută în Comisia de Afaceri Europene a Camerei Deputaților în data de 9.03.2021. Dar, din păcate, ca de multe alte ori, contează mai mult mesajele cu caracter politic decât realitatea tehnică. PNRR a devenit un nou subiect de atac pentru opoziție”, a declarat Radu Moisin.

Declarații contradictorii

Zilele trecute, pmierul Florin Cîțu a negat informația potrivit căreia Comisia Europeană a respins Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR). Potrivit premierului, este nevoie de o remodelare a planului pentru a intra în tiparele pe care le ia în calcul Comisia Europeană.

Săptămâna trecută, președintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat că PNRR a fost respins și acest fapt este „un dezastru pentru România”.

A.M.C.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut