Deputat USR de Cluj: „Suntem singurul partid care și-a asumat formarea unui guvern”

Deputatul USR de Cluj, Oana Murariu, susține că, în toată această perioadă de criză, PNL și PSD au preferat jocurile politice, în timp ce USR a fost singurul partid care și-a asumat formarea unui guvern. Parlamentarul clujean subliniază că reprezentanții acestei formațiuni politice sunt singurii care își doresc să implementeze reforme reale în România.

USR PLUS este singurul partid care a dat dovadă de coerență și transparență în această perioadă. Suntem singurul partid care și-a asumat formarea unui guvern și a venit cu un program de guvernare. Celelalte partide, în special PNL și PSD, au preferat jocurile politice în detrimentul măsurilor concrete.

USR PLUS propune un guvern de oameni specialiști pe domeniul lor care sunt pregătiți să implementeze măsuri pentru depășirea cât mai rapidă a crizei politice și economice.

Dacă politicienilor de la celelalte partide le este teamă de a intra la guvernare pentru că nu sunt convinși că pot gestiona criza și nu doresc să piardă voturi, noi am intrat în politică pentru a implementa reforme reale în România”, a declarat Oana Murariu.

Vă reamintim, premierul desemnat Dacian Cioloş a depus luni, la Parlament lista cu miniştri şi programul de guvernare, subliniind că este nevoie de un executiv capabil să îşi asume măsurile dificile care urmează şi că aşteaptă ca partidele să voteze acest Cabinet. Din echipa sa fac parte foști miniștri USR din Cabinetul Cîțu, dar pe listă se mai regăsesc și nume noi.

Pentru ca acest guvern să fie investit, este nevoie de 234 de voturi. Votul în plenul reunit va fi dat în cursul  zilei de mâine.

Anca M. Colibășanu

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut