Dej: Campanie de sterilizare gratuită a cîinilor şi pisicilor

În perioada 9 – 31 ianuarie, Primăria Dej, în colaborare cu Fundaţia Vier – Pfoten  România şi Asociaţia locală „Anima Pro – Terra”, derulează un nou program de sterilizare gratuită  a cîinilor şi pisicilor din municipiu.

Totodată, pentru prevenirea înmulţirii necontrolate şi stoparea abandonării acestor animale, campania se adresează şi satelor din zona Dejului, cu condiţia ca proprietarii să-şi aducă animalele la sterilizat la clinica situată pe strada Sălciilor F.N. De menţionat că animalele cu stăpîn nu vor fi vaccinate antirabic, vaccinarea acestora făcîndu-se numai la medicul veterinar concesionar.

De asemenea, prin comunicatul remis redacţiei, pentru buna desfăşurare a acestui proiect, se face apel la „sprijinul populaţiei municipiului Dej cu privire la animalele nesterilizate (care nu au crotal în ureche), dar şi la identificarea persoanelor care abandonează animale pe raza municipiului Dej”. Sesizările se pot face la: Asociaţia Anima Pro Terra: 0726 106 003 şi la Primăria Municipiului Dej: 0264 223 260.

M. V.

Articole din aceeasi categorie