Debut neconvingător în amicalele din Spania. CFR Cluj, doar remiză cu o echipă din liga a doua a Germaniei

CFR Cluj, campioana României, a terminat la egalitate cu formaţia germană de ligă secundă Holstein Kiel, 1-1 (1-1), miercuri, la Oliva Nova, în primul meci de verificare din stagiul pe care îl întreprinde în Spania.

Holstein, aflată pe locul 8 în Zweite Bundesliga, a deschis scorul prin Alexander Muehling (10), după o greșeală a portarului Scuffet, dar CFR a egalat înainte de pauză, prin Claudiu Petrila (43), care a trimis în plasă din câțiva metri, pe lângă portarul echipei germane.

„Feroviarii” au folosit două formule diferite, câte una pentru fiecare repriză. În prima, Dan Petrescu a folosit formula standard, mai puțin pe Camora, introdus după pauză.

CFR Cluj în prima repriză: Scuffet – Manea, Yuri, Burcă, Braun – Boateng, Bordeianu, Deac – Yeboah, Malele, Petrila

CFR Cluj în repriza a doua: Sava – Hoban, Billong, Kolinger, Camora – Roger, Muhar, Cvek – Bîrligea, Maglica, Janga

În stagiul de pregătire din Spania, feroviarii vor mai susține încă trei partide de verificare. Următoarea se va desfășura vineri, 13 ianuarie, în compania liderului din Zweite Bundesliga, SV Darmstadt.

Bilete cu preț redus la meciul cu Lazio

Pe de altă parte, clubul din Gruia va începe săptămâna viitoare vânzarea biletelor pentru partida cu Lazio Roma, din 16-imile Conference League, partidă care se va desfășura în data de 23 februarie, de la ora 19.45, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”.

”Începând cu 16 ianuarie începem vânzarea biletelor, exclusiv pentru abonați, pentru meciul cu Lazio, la casele de bilete de la stadion!

Abonamentele pentru Liga 1, sezon 22/23, NU sunt valabile pentru meciul cu Lazio, dar abonații beneficiază de prioritate la păstrarea locului de pe abonament și se bucură, în același timp, de o reducere de 10% din prețul biletului afișat mai jos.

Aceștia pot veni la casele de bilete în zilele de luni (16 ianuarie), marți (17 ianuarie), miercuri (18 ianuarie) și joi (19 ianuarie), între orele 12:00-17:00 .

Vânzarea biletelor pentru public va începe vineri, 20 ianuarie, online pe www.bilete.ro.

Prețurile biletelor pentru meciul Lazio:

  • Business Lounge VIP A, sectoarele 7 și 8 – 700 lei
  • VIP B – 150 lei
  • VIP A – 120 lei
  • Tribuna 1 – 60 lei
  • Tribuna 2 – 50 lei
  • Peluză – 35 lei”

Sandu Mureșan

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut