De Sânziene, meșteri și producători locali în Parcul Etnografic

Muzeul Etnografic al Transilvaniei, în parteneriat cu Asociația Meșterilor Populari Clujeni, organizează a treia ediție a târgului meșterilor și producătorilor locali clujeni, care își dau din nou întâlnire în Parcul Etnografic.

Evenimentul va avea loc în perioada 23-27 iunie 2021, între orele 10-18, ultima intrare ora 17.

De la târg se pot achiziționa articole vestimentare tradiționale, podoabe și decorațiuni din mărgele, bijuterii din pietre semiprețioase, vase de lut, săpunuri naturale, tablouri, picturi, icoane, articole din piele și articole pentru uz gospodăresc din lemn, jucării și tricotaje pentru copii, traiste tradiționale și alte produse artizanale.

De asemenea, se pot cumpăra gustări cu ciocolată de casă, înghețată, gemuri și dulcețuri (inclusiv fără zahăr), plante medicinale și aromate, brânzeturi și vin, miere de albine și turtă dulce, lavandă, legume și fructe, sucuri naturale și siropuri, zacuscă și preparate din carne.

La târg vor expune peste 60 de meșteri populari și producători din cele 8 bresle ale Asociației și vor fi organizate câteva ateliere de creație.

Biletul de intrare în Parcul Etnografic este 6 lei pentru adulți, 3 lei pentru pensionari și studenți și 1,50 pentru elevi și preșcolari.

Ca urmare a situației generate de COVID-19 și a limitărilor impuse privind combaterea pandemiei, este necesar să se poarte mască în zonele aglomerate, să se respecte distanțarea fizică și să se utilizeze dezinfectantele puse la dispoziție.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut