De Revelion gherlenii s-au distrat în centrul orașului

Pentru locuitorii municipiului Gherla Primăria a oferit un cadou frumos la cumpăna anilor. În premieră, în  noaptea de Revelion a fost organizat un concert de muzică pop-rock, mult așteptat mai ales de  tineri, dar și de toți cei care au dorit să-și petreacă cât mai plăcut noaptea dintre anii 2022-20023.

Dacă până acum (mai puțin în cei doi  ani de pandemie) în Piața Libertății au avut loc doar spectacole de artificii, Revelionul din acesta s-a caracterizat prin multă muzică și distracție, fiind invitată cunoscuta trupă de muzică rock Semnal M, primită cu căldură de sutele de gherleni care s-au adunat în plin centrul urbei, unde, de la ora 22:00 a început marele concert, un eveniment ce va rămâne mult timp în inima locuitorilor orașului de pe Someș, conectați câteva ore la repertoriul apreciatei formații clujene, cunoscut spectatorilor doar prin aparițiile discografice. Sâmbătă noaptea, însă, gherlenii au trăit live muzica interpretată de cei patru instrumentiști, care au făcut totul ca asistența adunată în fața scenei să se simtă bine.

Programul a mai cuprins un miniconcert susținut de tânăra interpretă originară din Gherla, Ramona Lobonț, aplaudată și ea la scenă deschisă. A urmat spectacolul pirotehnic, gustat din plin de lumea prezentă în piață, dar mai ales de copiii aflați în număr mare alături de părinți la ineditul moment al focului de artificii. Până la ora 01:00 a mixat RazZ Music – Mc Bancu.

Cu ocazia Anului Nou, primarul municipiului Gherla, Ovidiu Drăgan, s-a adresat pe Facebook tuturor gherlenilor, prezentând realizările edilitare din 2022 și a schițat câteva din proiectele pe acest an.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut