De la noroi la asfalt | Primarul Cristian Matei: 95 la sută dintre străzile modernizate în Turda s-au făcut de la stadiu de pământ

Primarul municipiului Turda, Cristian Matei susține într-un interviu acordat ziarului Făclia că în prima parte a celui de al doilea mandat activitatea a vizat finalizarea proiectelor începute în primul mandat și gândirea altor obiective de mai mare anvergură care să transforme radical orașul. El spune că până acum s-a reușit modernizarea a 200 de străzi din Turda, 95 la sută dintre acestea fiind făcute de la stadiu de pământ.

Potrivit edilului, în exercițiul financiar european trecut și în cel aflat în derulare, la Turda au fost atrași 300 de milioane de euro.

 

Rep: Domnule Cristian Matei, ați parcurs deja jumătate din cel de al doilea mandat de primar pe care l-ați obținut la Turda. Care au fost principalele preocupări în această perioadă?

Cristian Matei: Sigur, preocupările noastre sunt constante. Încă din momentul în care am obținut primul mandat m-a preocupat obținerea de fonduri.

La începutul celui de al doilea mandat ne-am concentrat să vedem în cât timp putem implementa proiectele pe care le-am început în primul mandat și să trecem la elaborarea unei noi strategii pentru municipiul Turda care să cuprindă, pe lână proiectele derulate cu fonduri europene ce vizau rezolvarea problemelor legate de deșeuri, sănătate, învățământ, și proiecte de mare anvergură cum ar fi edificarea unui aqua parc, lucru dorit de toți tinerii din Turda și nu numai.

 

Continuarea articolului este disponibilă doar pentru abonați...
Vă rugăm să accesați pagina . Nu sunteți încă abonat ? Abonați-vă

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut