Dan Petrescu: ”Victoria e importantă, nu mă interesează cum câștig”

Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, și-a lăudat jucătorii după victoria obținută sâmbătă, la Mediaș, în fața celor de la Petrolul Ploiești, afirmând că cele trei puncte obținute sunt extrem de importante în economia campionatului.

„Pentru mine victoria e importantă, nu mă interesează cum câștig, putem să dăm gol la ultima fază, autogol, nu contează. A fost un teren greu, adversarul s-a apărat tot meciul. Vreau să-mi felicit echipa, am câștigat 3 puncte importante.

Îmi place ca jucătorii care intră de pe bancă să câștige meciul și să aducă ceva. Manea și Roger au intrat foarte bine, foarte conectați, ceilalți la fel. Au adus un plus azi.

Trebuie să avem o serie mai lungă fără gol primit, deși nu va fi ușor. Vom juca iar din 3 în 3 zile, facem o deplasare la Praga, apoi venim la Arad și jucăm acasă cu Slavia. Va fi o perioadă grea și sper să se întoarcă rapid Burcă și Bordeianu”, a declarat antrenorul CFR-ului, la finalul partidei.

Prin această victorie, CFR a adunat 21 de puncte în clasament și s-a apropiat de Farul și Rapid, echipele din fruntea Superligii.

Următorul meci al CFR-ului în campionat va fi pe 10 octombrie la Arad, cu UTA, dar până atunci campioana României va juca, joi, la Praga, cu Slavia, în Conference League.

Sandu Mureșan

Foto: Horvath Tamas – htphotography.ro/

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut