Dan Petrescu rămâne antrenorul celor de la CFR Cluj!

În ciuda declarațiilor războinice din ultimele zile, CFR Cluj și Dan Petrescu continuă împreună. Decizia a fost anunțată, inițial, chiar de patronul echipei, Nelu Varga.

”Am vorbit acum la telefon cu Dan Petrescu, e doar răcit, nu are Covid… El mi-a spus că mâine (n.r. – joi) o să fie la antrenament. Nu mai discutăm de plecare, e caz închis. Rămâne la CFR! Avem nevoie de rezultate, de munca lui și a echipei, nu să facem circ la televizor”, a spus Nelu Varga pentru Fanatik.

Ulterior, a venit și confirmarea oficială a împăcării dintre cele două părți, prin intermediul unui comunicat de presă al campioanei României.

”În urma ultimelor speculații apărute în mass-media cu privire la posibila schimbare de pe banca tehnică a antrenorului echipei noastre, clubul CFR 1907 Cluj dorește să facă anumite precizări.

Dan Petrescu are parte de încrederea conducerii clubului și rămâne în continuare antrenorul echipei CFR 1907 Cluj. Tehnicianul echipei noastre a avut o discuție cu patronul clubului, una bazată pe maturitate și respect, iar scopul ambelor părți s-a dovedit a fi, așa cum era de așteptat, unul comun: acela de a avea continuitate pe banca tehnică și de a avea rezultate importante.

Rămânem o familie unită, așa cum am fost mereu, iar pentru asta avem nevoie ca și suporterii să fie în continuare alături de jucători, dar și de staff-ul tehnic, pentru că doar împreună vom reuși să obținem rezultate importante, așa cum am făcut-o mereu în ultimii ani”, a anunțat CFR Cluj.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut