Dan Petrescu: ”Meciul cu Argeș e de zece ori mai important decât cel cu Lazio”

Antrenorul CFR-ului spune că nu înțelege de unde atâtea iluzii și așteptări de la o dublă confruntare cu Lazio Roma, în condițiile în care diferențele de buget dintre cele două cluburi sunt uriașe. ” Dacă vom reuși joi să-i eliminăm, va fi un miracol, dar realitatea e alta, și, din păcate, nimeni n-o vede. Nimeni nu vede că ne ducem în lumea a patra”, a spus Petrescu.

Referindu-se la partida cu FC Argeș de duminică, antrenorul campioanei României spune că aceasta este de zece ori mai importantă decât confruntarea cu Lazio Roma, și că, în acest an, campionatul este mult mai puternic decât în ceilalți ani.

”N-am avut nicio replică dură la adresa jucătorilor după meciul de la Roma, n-am avut pe cine să critic, asta a fost realitatea. Ăsta ne este nivelul în momentul de față, ce să le reproșez dacă ei au dat tot. N-avem timp să ne mai gândim la acel meci. Ce nu înțeleg eu, de unde atâtea pretenții? Asta pe mine mă miră pe mine. De unde se fac atâtea iluzii? Dacă vom reuși joi să-i eliminăm, va fi un miracol, dar realitatea e alta, și, din păcate, nimeni n-o vede. Nimeni nu vede că ne ducem în lumea a patra.

Noi, acum, trebuie să ne gândim la meciul cu FC Argeș, un meci mai important decât orice meci, de zece ori mai important decât cel cu Lazio. Abia am ajuns de la aeroport și trebuie să și jucăm. E clar că performanța nu va fi una foarte bună duminică, va fi important rezultatul. N-ai cum să ceri ceva pentru că este imposibil după acest drum. Trebuie să schimb foarte mulți jucători, n-avem timp să lucrăm nimic.

Argeșul arată foarte bine, am văzut două meciuri de ale lor, mi-a plăcut cum au jucat cu Farul și cu Sibiul. Arată că au spirit, au organizare, au jucători în formă, deci ne așteaptă un meci foarte important. Suntem la fel ca ei, nici noi n-am câștigat în ultimele trei meciuri. Va fi un meci care pe care, mai ales că ei vor mai veni aici, în Cupa României.

Eu nu înțeleg de ce s-a pus meciul de la ora 17. Noi jucăm seara la 8-9 în Italia, și jucăm la 5 în România. Am jucat la ora 21.00 când au fost -11 grade, și acuma când e mai cald jucăm la ora 17. Totul e invers, incredibil. Asta e, trebuie să jucăm, ce să facem? Avem mare nevoie și de susținerea fanilor”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă de dinaintea meciului cu FC Argeș, de duminică.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut