Dan Petrescu: Incerc să-mi duc contractul cu CFR până la final

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă, că nu s-a certat cu patronul Neluţu Varga şi că nu intenţionează să demisioneze, aşa cum anunţase după partida cu Gaz Metan Mediaş.

El a precizat însă că îşi va lua câteva zile de odihnă după partida cu FC Argeş din Liga I şi că şi-ar dori să ducă până la final contractul cu CFR Cluj, care se încheie peste un an şi jumătate.

„Eu cu patronul nu m-am certat niciodată pentru că nu am avut de ce. Eu sunt antrenor, fiecare cu treaba lui. Să nu uităm că patronul a venit după mine în Dubai să mă ia înapoi la CFR Cluj, iar dacă sunt divergenţe între noi aşa e normal, aşa e într-o familie. Dar eu cu patronul nu m-am certat deloc. După meciul cu Mediaş am fost foarte nervos pentru ceea ce am văzut pe teren, nu am avut jucătorii pe care îi voiam, apoi felul în care am fost arbitrat. Şi asta se întâmplă de foarte mult timp. Am tras un semnal de alarmă, şi pe fondul nervilor am spus că am nevoie de o pauză şi asta este realitatea. E prima oară când zic acest lucru de când sunt în fotbal, pentru că s-au adunat prea multe. Şi sunt convins că CFR luând trei campionate la rând, toată lumea îşi doreşte să nu mai fim noi campioni. Cred că toată lumea şi-ar dori ca altcineva să câştige campionatul. Nu regret ce am declarat, pentru că asta este realitatea, chiar am nevoie de o pauză. M-am gândit că după meciul cu FC Argeş să îmi iau o pauză de cinci-şase zile să mă gândesc ce e mai bine pentru mine şi pentru CFR Cluj. Normal, am contract încă un an şi jumătate şi sper să îl duc până la capăt”, a declarat Dan Petrescu.


El a precizat că intenţionează ca după meciul cu FC Argeş din Liga I să îşi ia câteva zile libere, acum fiind preocupat de absenţele din lot cu care se confruntă înaintea partidei cu AS Roma, din grupele Ligii Europa: „Pauza va fi după meciul cu FC Argeş, de câteva zile, pentru că sunt atâtea probleme la echipă. Sunt foarte mulţi accidentaţi, cred că avem doar 14 sau 15 jucători pregătiţi să joace, avem probleme mari de lot. Mai avem jucători, dar aceia nu sunt trecuţi pe lista UEFA, cum ar fi Costache, Aurelio şi Soares, plus (Syam) Ben Youssef, care sperăm cât mai repede să fie jucătorul nostru. Va fi un meci foarte, foarte greu, cu 15 gladiatori, să zicem aşa. Şi nu aş vrea să îi las pe jucători tocmai acum. Au nevoie de mine şi eu de ei. Sper ca după pauza de după meciul cu Piteşti să-mi încarc bateriile şi să nu mai dau satisfacţie adversarilor care se gândesc că dacă eu voi pleca, CFR va fi mai slabă şi să încerc să ducă contractul până la final”.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut