Dan Petrescu, după victoria în fața Farului: ”A fost meciul perfect! Primul gol ne-a dat aripi”

Antrenorul CFR-ului spune că echipa sa a făcut ”un meci perfect” în fața Farului Constanța, și a recunoscut că nu și-ar fi imaginat să învingă cu 3-0 pe terenul echipei lui Gică Hagi.

„Pentru mine și pentru echipă a fost chiar meciul perfect. Nici în visele cele mai frumoase nu ne gândeam că vom bate cu 3-0 la Farul. Am stat foarte bine în teren, am făcut presing exact cum trebuie. I-am deranjat foarte mult.

Cel mai important a fost primul gol. Ne-a dat aripi! A fost un gol extraordinar, de la un jucător care nu mă surprinde. L-am dorit cel mai mult pe Krasniqi. Sper să nu îl vindem repede! Betancor a venit și a plecat, Dugandzic la fel.

Mi-aș dori să îl antrenez mai mult, să câștige și el un trofeu. După ce l-am luat, multe echipe care s-au mișcat târziu au fost supărate. Krasniqi e un jucător cuminte, care se antrenează bine. El încă nu e la 100%.

Nu știu cine a jucat rău azi. Toți merită felicitări! Aveam nevoie de o reacție pozitivă. Secretul e să muncim mereu. Stau foarte mult la stadion. În opinia mea, cel puțin 5 echipe se vor bate la titlu până în ultima etapă. Noi vom avea foarte multe meciuri și trebuie să rămânem concentrați”, a declarat antrenorul campioanei României, la finalul partidei de la Ovidiu.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut