Dan Petrescu, după victoria cu Voluntari: ”E bine că ne-am întors pe primul loc”

„La Farul, dacă dai un gol sunt multe spații. Azi nu au fost spații deloc. Au fost agresivi, compacți. Apărarea lor a jucat foarte bine. I-am zis lui Deac să bată toate loviturile libere, că poate marcăm. Puține echipe vor câștiga aici. Antrenorul lor a ales o formulă excelentă. Îi felicit pe băieți, au fost fantastici, mai ales că Cipri Deac a fost rezervă, dar a intrat foarte bine.

Și Hoban a intrat bine. E bine că ne-am întors pe primul loc, Farul pusese presiune pe noi. Vor fi trei meciuri incredibil de grele, FCSB, CSU Craiova și Lazio. A fost cel mai bun FC Voluntari pe care l-am văzut împotriva noastră. Am riscat, l-am băgat pe Sava în poartă, nimeni nu făcea asta.

Mi-am asumat riscul, pentru că dacă e regula asta U21 nu pot să bag cei mai în formă jucători. Dar Sava a intrat bine, a dat siguranță. Sava nu trebuie să apere doar cu Voluntari, poate intra și cu FCSB. Depinde cum se antrenează Petrila și Bîrligea, ei sunt principalii jucători U21 de la noi.

Toate meciurile cu FCSB sunt grele, va fi un meci intens. Va fi decis de detalii.

Să vedem unde ne antrenăm, sper să nu stricăm terenul de joc, că el e singurul cu încălzire. Sperăm să nu ningă mult, în ultima săptămână ne-am antrenat excelent la bază”, a declarat antrenorul campioanei României Dan Petrescu, la finalul partidei de la Voluntari.

Mario Camora: ”Victorie pragmatică, fază fixă, ca de obicei”

”Îmi era dor de fotbal. Am reușit să câștigăm pe un teren foarte bun, trebuie felicitați pentru acest teren. Victorie pragmatică, fază fixă, ca de obicei. Suntem bine, puternici, bine pregătiți fizic. S-a văzut la ambele meciuri.

Mâine ne vom recupera, apoi vom începe să analizăm următorul adversar. Duminică vrem să câștigăm în fața suporterilor noștri. Uitați-vă ce meci am avut astăzi, nu mai sunt meciuri ușoare. După 5 ani la rând campioni, e normal să fim favoriți la titlul, îl vrem pe al șaselea”, a spus și căpitanul CFR-ului Mario Camora.

Andrei Burcă: ”Nu le-am oferit nicio șansă adversarilor”

”Au jucat cu 5 fundași, a fost dificil. Suntem o echipă masivă, e mai greu să-i desfacem, dar important este că am câștigat. Stilul clasic, fază fixă, am luat cele 3 puncte. Consider că toată echipa a făcut un meci bun astăzi, nu le-am oferit nicio șansă adversarilor. Suntem fericiți că am revenit pe primul loc, dar conștienți că duminică vom avea o partidă dificilă.

Cu FCSB va fi un meci dificil. Vine rănită, pentru că a pierdut pe final cu Farul. Va fi o partidă interesantă, disputată, la finalul căreia sper să fim învingători. Impecabil terenul astăzi, trebuie să le mulțumim organizatorilor”, a declarat și Andrei Burcă, la finalul jocului.

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut