Dan Petrescu, criză de nervi după golul anulat din meciul cu Rapid: ”Vor să o curețe pe CFR!”

Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, și-a vărsat nervii pe arbitrii și pe proprii jucători, la finalul meciului cu Rapid încheiat la egalitate, 2-2. Tehnicianul campioanei României spune că reușita lui Maglica din prelungirile meciului a fost perfect valabilă!

”Vor să o curețe pe CFR! Nu zic că meritam victoria, dar dă-mi ce-i al meu! De unde ofsaid? E viciere de rezultat! A fost gol. Restul e cancan.

Știam că înainte de pauză, așa e mereu, nici nu mai vreau pauză. Se duc la națională vedetele noastre și uită să mai joace. Dacă era spiritul bun… Fiecare se gândește la ce trebuie să facă, nu la mei. Băieții au fost cu capul în nori, mai ales cei patru fundași. Cei patru fundași trebuie să-și asume.

Singurul care a intrat bine a fost Braun. Restul, foarte, foarte slabi, nu merită la națională niciunul. Nu știu ce are Camora, are ruptură, nu știu. A jucat puțin accidentat și s-a văzut”, a spus Dan Petrescu, la finalul remizei cu Rapid București.

Cristian Balaj: ”Este rușinos!”

Și președintele campioanei României, Cristian Balaj, consideră că CFR Cluj a avut gol valabil în prelungirile partidei:

„Luați în calcul că dacă avem doi apărători, cel în mijloc cu mâna spre Moldovan și în spatele lui se află un alt apărător care dacă ar fi avut piciorul pe aceeași linie, i-am fi văzut gheata. Înseamnă însă că acel picior e mai aproape de linie. Dacă avea gheata pe aceeași linie cu mâna stângă în spate.

Deci din punctul meu de vedere nu s-a tras linia bine. Acel jucător are piciorul atât de în spate în când nici nu îi vedem gheata. Atacantul nostru nu a fost aplecat încât să fie surprins în ofsaid, mai ales unul de jumătate de metru. Este rușinos! Gheata apărătorului e mai aproape de linie”, a declarat și președintele grupării din Gruia.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut