Cuvânt și imagine | Dublu eveniment artistic la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca

*joi, 7 aprilie, orele 17.00*

Muzeul de Artă din Cluj-Napoca găzduiește joi, 7 aprilie, începând cu orele 17.00, o dublă manifestare artistică!

Sub genericul „Cuvânt și imagine”, Uniunea Scriitorilor din România – Filiala Cluj, Muzeul de Artă din Cluj-Napoca și Editura Neuma ne invită la o triplă lansare de carte urmată de vernisajul expoziției artistului vizual Mircea Bochiș.

În cadrul evenimentului vor fi lansate trei volume apărute anul acesta la Editura „Neuma”, este vorba despre „Plăcuțele din Medio Monte” (carte-album) de Gabriel Chifu și Mircea Bochiș, „Stele pitice. Opt ficțiuni” de Răzvan Voncu (debut în proză al autorului) și „Crime la Elsinore” (roman, ediția a treia, definitivă) de Horia Gârbea.

Ulterior, cei prezenți vor putea admira lucrările realizate de artistul Mircea Bochiș, lucrări inspirate de versurile lui Gabriel Chifu.

Alături de autori vor fi de față: Irina Petraș, critic literar, eseist, traducător, președintele Filialei Cluj a Uniunii Scriitorilor din România, Lucian Nastasă-Kovács, istoric, managerul Muzeului de Artă din Cluj-Napoca, Andrea H. Hedeș, poet, prozator, critic literar, directorul Editurii „Neuma” și Adrian Popescu, poet, prozator și eseist.

Iulia GHIDIU

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut