Cutremur la CFR! Mandorlini dat afară după rușinea de la Botoșani! Mutu, ”Briliantul” din Gruia!

Înfrângerea suferită de CFR Cluj la Botoșani în fața ultimei clasate în SuperLigă a spulberat aparenta liniște care domnea la clubul din Gruia la începutul anului. Rezultatul, dar și jocul echipei, a fost, se pare, picătura care a umplut paharul răbdării finanțatorului, acesta anunțând că nu-l mai dorește pe Andrea Mandorlini pe banca tehnică a echipei sale, la doar câteva minute după terminarea meciului din Moldova. Ioan Varga a rostit și numele înlocuitorului tehnicianului italian: Adrian Mutu!

„Da, e adevărat.Renunțăm la Mandorlini. Nu se mai poate, nu mai suport să văd echipa jucând așa. Când nu ești în stare să bați la ultima clasată nu mai avem ce să discutăm!

Nu vreau să ajung să joc în play-out. Eu vreau să mă bat la titlu. I-am dat o grămadă de șanse, dar s-a terminat. Adi Mutu este numele viitorului antrenor.

Cu Adi am discutat și anul trecut, înainte de meciul cu U Cluj. Apoi s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu mama lui, noi am bătut cu 4-0 și am zis să nu schimb antrenorul după o victorie la scor.

O să discutăm cu Mandorlini să o încheiem. Cred că nu e în stare să transmită mesajul în vestiar. Nu cred că avem echipă rea, dar e o problemă de comunicare din partea lui. Nu pot să contest modul în care pregătește echipa, dar nu mai pot. Nu am arătat nimic astăzi.

Nu are nicio scuză! Venise din cantonament. A avut toate condițiile acolo. Terenuri, tot. Totul a fost cum a cerut. Salariile sunt la zi. Tot ce a cerut i-am adus. Nu mai pot, îmi doresc altceva de la echipă.

I-am dat încă o șansă, am vrut să avem continuitate, dar nu am văzut nici o schimbare față de anul trecut. La revedere, ne despărțim! Parcă nici nu au făcut un cantonament într-o locație de 5 stele. Ne-am lămurit, nu mai putem continua. Jocul a fost slab și schimbările au fost făcute târziu”, a spus Ioan Varga , a spus, duminică seara, Nelu Varga.

Mutu: ”Negocierile au durat cinci minute!”

Adrian Mutu a confirmat luni dimineață negocierile purtate cu patronul CFR-ului și a afirmat că este în drum spre Cluj pentru a semna contractul cu feroviarii.

„Negocieri au fost simple, au durat 5 minute. Nu e prima oară, a picat într-un moment în care eu sunt liber, îmi și doream să ajung la o astfel de echipă. Nu mă gândeam că o să fie chiar atât de repede, sincer.

Au mai fost discuții, vorbeam că într-o zi o să lucrăm împreună. Uite că se întâmplă. Acest pas îl fac știind responsabilitatea cu care mă încarcă această alegere. Știm foarte bine ce pretenții sunt, nu e o noutate. Obiectivele o să le discutăm acum. Nu trebuie să-mi ceară titlul pentru că se luptă la titlu, atâta timp cât e condusă de Nelu Varga, CFR se luptă la titlu”, a spus Adrian Mutu.

Adrian Mutu va fi anunțat oficial la gruparea din Gruia abia după ce vor fi încheiate toate formalitățile privind rezilierea contractului cu Andrea Mandorlini.

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut