Cutia cu bucurie, pentru 60 de copii din medii defavorizate

„Cutia cu bucurie” este o campanie umanitară de Crăciun, lansată de JCI Cluj, prin care organizația își propune să aducă zâmbetul pe buzele a 60 de copii din medii defavorizate.

„În luna decembrie ne gândim și la cei mai puțin norocoși. Ne-am propus să aducem bucurie prin cadourile pe care le vom livra unor copii care poate ani la rând nu au primit nici un cadou de Crăciun. Nouă, celor din JCI, ne place să credem că nu există vreo limită și că atâta vreme cât există dorință de implicare activă, orice proiect poate prinde contur”, spune Ioana Pîrlea, președintele JCI Cluj.

Voluntarii JCI vor ajunge în grădinița care aparține de Școala Poiana Turda, acolo unde își desfășoară activitățile zeci de copii din familii care cu greu se descurcă de la o zi la alta. Pachetele vor conține jucării, rechizite, haine, produse de igienă și dulciuri.

„Noi vom fi în acest an ajutoarele Moșului, pentru ca darurile de sărbătoare să ajungă în casele acestor copii mai puțin norocoși. Sărbătorile sunt despre bucuria din ochii celor mici, despre empatie și despre bunătate. Însă, pentru a transforma aceste visuri în realitate avem nevoie, implicit, de sprijin. Iar împreună suntem mai buni”, spune și Georgiana Țilia, project manager al campaniei.

O parte din fondurile dedicate campaniei provin de la ReClothing – proiectul JCI care aduce „o nouă șansă” hainelor, iar o altă parte din donațiile comunității și firmelor partenere.

Cei care doresc să sprijine campania o pot face donând orice sume de bani prin Revolut sau BT Pay la 0759041959 sau prin transfer în contul asociației JCI Active Citizens Cluj – RO04BTRLRONCRT0254378205 Banca Transilvania.

Detalii, site-ul https://jcicluj.ro/ și pe paginile JCI de pe rețelele de socializare.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut