Cursurile online în școli, prelungite până în 7 februarie

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis, în ședința de vineri, prelungirea până la data de 7 februarie 2021 a desfășurării cursurilor online în unitățile de învățământ, informează AGERPRES.

„Se propune suspendare activităților care impun prezența fizică a preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ și continuarea activităților didactice în sistem online, pentru perioada 11.01.2021 – 07.02.2021”, se arată în decizia CNSU, a informat sâmbătă Comitetul.

Tot în ședința de vineri, a fost aprobată modificarea componenței Grupului de suport tehnico – științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României.

De asemenea, a fost aprobată majorarea cantităților stocurilor de urgență medicală cu produse, materiale și echipamente sanitare necesare în procesul de vaccinare a populației împotriva virusului SARS-CoV-2, fondurile necesare urmând să fie alocate la nevoie Ministerului Afacerilor Interne pentru Inspectoratul General pentru Situații de Urgență din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut