Curs online gratuit pentru consumatorii de energie

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Drepturilor Consumatorilor, Asociaţia Energia Inteligentă lansează cursurile online „Cum obţinem un Preţ Corect la Energie Electrică” pe piaţa liberalizată.

Primul curs se va desfăşura în 23 martie 2021, la ora 18. Persoanele interesate să participe se pot înscrie trimițând un email pe adresa monica.david@creativeandmore.ro. Locurile sunt limitate.
La aceste cursuri, organizate gratuit pe platforma Zoom, consumatorii pot învăţa cum funcţionează sectorul şi piaţa de energie, cum se formează preţul pe piaţă en-gros şi en-detail, cum să înţeleagă factura de energie electrică, cum se poate obţine un preţ corect la energie electrică și vor beneficia de informații privind contractul de energie electrică.
Cursurile fac parte din proiectul Academia Consumatorilor, lansat recent de Asociaţia Energia Inteligentă cu scopul de a pregăti consumatorii de energie electrică şi gaze naturale să înţeleagă cererea de energie, să aleagă oferta cea mai bună, să beneficieze de preţuri corecte la gaze şi energie, să obţină clauze contractuale care să îi avantajeze.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut