Cum poți face (și altora) un bine renunțând la un obicei nesănătos

GalantOM a lansat o nouă provocare pe platforma de fundraising, prin care românii pot susține o cauză în care cred, renunțând la un obicei nesănătos sau adoptând unul bun.

Clujenii sunt invitați și ei să accepte provocarea „Obicei Galantom” pentru cel puțin 30 de zile, prin care pot face două lucruri bune deodată: să bifeze o rezoluție personală și să strângă donații pentru un ONG sau un proiect cu impact pozitiv în comunitate.

„De obicei, începutul de an este perioada rezoluțiilor. Atunci ne planificăm cum o să renunțăm la fumat, cum o să facem mai mult sport, cum o să citim mai mult sau cum o să avem grijă să mâncăm mai sănătos. Noi zicem că nu doar începutul de an este bun pentru asta, ci oricând, mai ales atunci când ai un motiv bun să o faci, dar și o echipă serioasă de susținători”, spune Andrei Chirtoc, cofondator al Asociației Envision, inițiatoare a proiectului Galantom. „Așa a apărut provocarea Obicei Galantom, prin care te poți ajuta pe tine, dar și pe ceilalți. Suntem convinși că alături de echipa de susținători și donatori, oamenii se vor simți și mai responsabili să se țină de promisiune”, adaugă acesta.

Cei care acceptă provocarea „Obicei Galantom” vor fi susținuți de vocile a 12 personalități din domenii precum muzică, teatru, radio și televiziune: Irina Margareta Nistor, Cristian Hrubaru, Codin Maticiuc, Gianina Corondan, Dan Byron, Ana Ularu, Cosmin Tudoran, Florin Grozea, George Bonea, Dan Amariei, Alexandra Ușurelu și Antonia, care formează Echipa personală de Susținători a celor care acceptă provocarea „Obicei Galantom”. Mesajele lor de încurajare vor ajunge la toți cei care renunță la un obicei nesănătos sau adoptă unul bun, făcând din această provocare un motiv să strângă bani pentru o cauză cu impact social.

Cum puteți lua parte la provocarea Obicei Galantom:

Intrați pe pagina www.galantom.ro; alegeți un obicei pe care vreți să îl adoptați sau unul la care vreți să renunțați; alegeți cauza în care credeți; creați-vă pagina de donații Galantom; răspândiți vestea bună și încurajați-vă prietenii să fie alături de dvs.

***

Înființată în 2013 de Asociația Envision, GalantOM este platforma online care conectează oamenii de bine și organizațiile non-profit, iar împreună reușesc să strângă fonduri pentru proiectele cu impact în comunitate. Scopul platformei este de a crea „un spațiu sigur și simplu de folosit, unde oamenii de bine și ONG-urile să aibă la dispoziție cât mai multe instrumente și resurse online prin care să-și gestioneze cât mai ușor datele și donațiile”. Până acum, prin intermediul GalantOM au fost strânse peste 17 milioane de lei din aproape 130.000 de donații.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut