Cultură de cannabis, descoperită de poliţişti într-o localitate din judeţul Cluj

cannabis-1Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Cluj şi procurorii DIICOT au descoperit o cultură de cannabis, într-o localitate din judeţ. Aproape 100 de kg de cannabis au fost ridicate în urma percheziţiilor.

Potrivit IPJ Cluj, în zilele de 21 şi 22 septembrie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj şi procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj au efectuat  percheziţii la locuinţele a doi bărbaţi, în vârstă de 59, respectiv 61 de ani, bănuiţi de cultivarea ilicită de droguri şi trafic de droguri de risc. În urma cannabis-3percheziţiilor, au fost depistată o cultură ilicită de droguri, 589 de plante de cannabis, de aproape 100 de cannabis-2kilograme, precum şi fragmente vegetale mărunţite de cannabis şi aparatură, substanţe nutritive şi alte accesorii necesare cultivării plantelor.

Poliţiştii au stabilit că, în cursul anului 2016, bărbaţii ar fi cultivat plante de cannabis pe o parcelă de teren de circa 600 m2.

Bărbatul de 61 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

La activităţi au participat şi poliţişti de la Poliţia Municipiului Dej şi jandarmi.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie